Ledelse med intuition

Klar til at blive en dygtig leder, der stortrives?
Book en 45 minutters omkostningsfri og uforpligtende samtale med Alice

Ja, tak jeg vil gerne høre mere om Lederuddannelse:
Ledelse med intuition og drøfte mine konkrete behov og udfordringer.

UDDANNELSEN

Uddannelsen, der løber over 9 måneder, indeholder:

 • Et udgangspunkt i dine dilemmaer og udfordringer der, hvor du er i livet
 • Rådgivning og coaching på dine aktuelle problematikker
 • Mindfulness og meditation, hvor du mærker nye kropsfornemmelser og ro
 • Arbejde med at åbne dit hjerte og begynde at lede dig selv med intuition
 • Større selvindsigt og forståelse for dig selv og dine mønstre – du lærer at bryde de uhensigtsmæssige mønstre og erstatte dem med nye, der optimerer din livskvalitet
 • Bearbejdelse af angst og stress

Du bliver klar på en eventuel ny retning i din karriere og privat og kommer ind i en transformation, der vil styrke dig og give dig mod og lethed samt et energi boost. Sammen med gruppen får du mere power og indre begejstring og glæde. En energi, som du kan bruge til at løfte dig selv og dit liv. Udvikling for livet – med mere lys, egenomsorg og kærlighed.

INDEFRA

Vi arbejder med at forløse dine begrænsede overbevisninger og blokeringer, så du kan udleve dig selv indefra. Ikke fra dit ego, men fra dit eget ægte indre. Du vil opleve, hvor meget sandhed der er i, at det du fokuserer på – det vokser. Du kan visualisere og manifestere langt mere, end du tror. Det kommer du også til at arbejde med både individuelt og i gruppen

Forløbet indeholder også massage og zoneterapi – dette er med til at åbne mere op, få afstresset kroppen og bevæge dig mere fra hovedet og ned i kroppen. Kombineret med coachingen giver det de bedste resultater.

Der bliver også tid til wellness med spa – pool – varmestole – natur og  nydelse for sjælen samt silent hours, – alt sammen for, at du kan fordybe dig og finde indre ro.

HVORDAN SER DINE UDFORDRINGER UD?

På mange måder lever du sikkert et privilegeret og succesfuldt liv og mangler i udgangspunktet ikke selvtillid på det professionelle plan.  Men selv om du måske er en hardcore talknuser og en effektiv ledertype – eller måske endda direktør i dit eget firma – er det ikke sikkert, du trives som menneske.

Det evige maratonløb, du befinder dig i for at nå dine mål, har sin pris. Det er du begyndt at erkende, selv om det ikke nødvendigvis er noget, du snakker højt om.

Muligvis deler du det slet ikke med nogen, når følelsen af tomhed og tristhed sniger sig ind på dig. Når de fysiske tegn på langvarig overbelastning begynder at vise sig, og når dialogen med dine medarbejdere og dine nærmeste måske ikke er helt så konstruktiv, som du kunne ønske. At udvise svaghed eller snakke om følelser ligger nok udenfor din komfortzone.

Hvis du tør handle på de negative oplevelser, du normalt gemmer af vejen, er der imidlertid en vej frem.

Lidt mere om dig:      

 • Du har et ønske om at turde mærke dig selv mere og åbne dit hjerte og følge det
 • Du har behov for metode til at skabe endnu bedre resultater i dit professionelle og private liv
 • Du vil gerne udleve et mere autentisk lederskab med dig selv og overfor dem du leder
 • Du ønsker at skabe langt bedre resultater og bundlinje – hvor du samtidig oplever trivsel i processen
 • Du ønsker at leve et stressfrit liv
 • Du har nogle ønsker og mål, vil gerne have professionel hjælp og er klar til at investere i dig selv
 • Du vil gerne styre din karriere og dit liv i den retning, du ønsker

LEDERE I BALANCE

Pris kr. 49.700,- ex moms all inclusive

Vi mødes 7 gange på det så smukt beliggende Hotel Hesselet i Nyborg ved skov og strand (500 m fra afkørsel v. Storebæltsbroen)

7 x personlig psykoterapi og coaching, samt sparring og rådgivning med Alice (vi booker dage og tider fra gang til gang og afpasser kalender)

7 x individuel zoneterapi, helkropsmassage eller kropsterapi i et roligt lokale i wellness afdelingen af en af mine dygtige samarbejdspartnere som er uddannet og har meget erfaring

7 x mindfulness, afspænding og meditation med Alice

Du får en handleplan med hjem efter hver session

Der er kaffe/te og forplejning samt isvand og frisk frugt på alle 7 sessioner

Hver session varer 4 timer og kan bookes formiddage/eftermiddage og aften efter aftale over en periode på 9 måneder

Sessionerne foregår i et roligt og fredfyldt lokale

Forløbet er for ledere individuelt og/eller for hele ledergrupper. Hvilket vil sige, at du kan booke et forløb kun for dig eller for hele ledergruppen eller både og.

Book et forløb til dig selv, eller et forløb til din ledergruppe, lederne i din organisation eller måske sidder du sammen med ledere fra andre virksomheder og I vil gerne arbejde sammen i en lukket gruppe kun for jer.

Ring og lad os tage en dialog om dine/jeres ønsker og behov – ring på telefon 2294 7448 eller send en mail på kontakt@in-change.dk . Så er vi i kontakt.

Høj sol ved Storebælt i Nyborg
Behagelig kropsafspænding og beroligende guided meditationer i smukke og rolige omgivelser, hvor du kommer i kontakt med dig selv, lytter og åbner dit hjerte og bliver mere bevidst om dine skyggesider. Vi arbejder med din udvikling i stilhed.

Klar til at blive en dygtig leder, der stortrives?
Book en 45 minutters omkostningsfri og uforpligtende samtale med Alice

Ja, tak jeg vil gerne høre mere om Lederuddannelse:
Ledelse med intuition og drøfte mine konkrete behov og udfordringer.