Ledelse med intuition

Download arbejdsarket for at få overblik over dit arbejdsliv

UDDANNELSEN

Uddannelsen, der løber over 9 måneder, indeholder:

 • Et udgangspunkt i dine dilemmaer og udfordringer der, hvor du er i livet
 • Rådgivning og coaching på dine aktuelle problematikker
 • Mindfulness og meditation, hvor du mærker nye kropsfornemmelser og ro
 • Arbejde med at åbne dit hjerte og begynde at lede dig selv med intuition
 • Større selvindsigt og forståelse for dig selv og dine mønstre – du lærer at bryde de uhensigtsmæssige mønstre og erstatte dem med nye, der optimerer din livskvalitet
 • Bearbejdelse af angst og stress

Du bliver klar på en eventuel ny retning i din karriere og privat og kommer ind i en transformation, der vil styrke dig og give dig mod og lethed samt et energi boost. Sammen med gruppen får du mere power og indre begejstring og glæde. En energi, som du kan bruge til at løfte dig selv og dit liv. Udvikling for livet – med mere lys, egenomsorg og kærlighed.

INDEFRA

Vi arbejder med at forløse dine begrænsede overbevisninger og blokeringer, så du kan udleve dig selv indefra. Ikke fra dit ego, men fra dit eget ægte indre. Du vil opleve, hvor meget sandhed der er i, at det du fokuserer på – det vokser. Du kan visualisere og manifestere langt mere, end du tror. Det kommer du også til at arbejde med både individuelt og i gruppen

Forløbet indeholder også massage og zoneterapi – dette er med til at åbne mere op, få afstresset kroppen og bevæge dig mere fra hovedet og ned i kroppen. Kombineret med coachingen giver det de bedste resultater.

Der bliver også tid til wellness med spa – pool – varmestole – natur og  nydelse for sjælen samt silent hours, – alt sammen for, at du kan fordybe dig og finde indre ro.

HVORDAN SER DINE UDFORDRINGER UD?

På mange måder lever du sikkert et privilegeret og succesfuldt liv og mangler i udgangspunktet ikke selvtillid på det professionelle plan.  Men selv om du måske er en hardcore talknuser og en effektiv ledertype – eller måske endda direktør i dit eget firma – er det ikke sikkert, du trives som menneske.

Det evige maratonløb, du befinder dig i for at nå dine mål, har sin pris. Det er du begyndt at erkende, selv om det ikke nødvendigvis er noget, du snakker højt om.

Muligvis deler du det slet ikke med nogen, når følelsen af tomhed og tristhed sniger sig ind på dig. Når de fysiske tegn på langvarig overbelastning begynder at vise sig, og når dialogen med dine medarbejdere og dine nærmeste måske ikke er helt så konstruktiv, som du kunne ønske. At udvise svaghed eller snakke om følelser ligger nok udenfor din komfortzone.

Hvis du tør handle på de negative oplevelser, du normalt gemmer af vejen, er der imidlertid en vej frem.

Lidt mere om dig:      

 • Du har et ønske om at turde mærke dig selv mere og åbne dit hjerte og følge det
 • Du har behov for metode til at skabe endnu bedre resultater i dit professionelle og private liv
 • Du vil gerne udleve et mere autentisk lederskab med dig selv og overfor dem du leder
 • Du ønsker at skabe langt bedre resultater og bundlinje – hvor du samtidig oplever trivsel i processen
 • Du ønsker at leve et stressfrit liv
 • Du har nogle ønsker og mål, vil gerne have professionel hjælp og er klar til at investere i dig selv
 • Du vil gerne styre din karriere og dit liv i den retning, du ønsker

“Jeg havde behov for, at tage nye beslutninger og blive afklaret omkring mit job. Coachingen hos Alice gav mig meget at reflektere over og jeg fik skærpet min opmærksomhed omkring mine egne uhensigtsmæssige mønstre og igennem den proces fik jeg taget nye sunde beslutninger for mig selv. Jeg fik masser af energi, fik overskud, blev afklaret og kom godt videre i min erhvervskarriere. Nu bagefter kan jeg blive helt rørt, når jeg læser i min procesdagbog – hold op jeg er kommet i mål med meget af det jeg ønskede mig, også efterfølgende.”

Leder af Krisecenter Odense, Jannie Staahl

UDDANNELSESFORLØBET – LEDELSE MED INTUITION

Forløbet varer 9 måneder

Investeringen for forløbet udgør kr. 48.000,- ex. moms. alt inklusiv.

Prisen dækker uddannelse, fuld forplejning, overnatning, silent hours, zoneterapi/massage og wellness.

De første 4 gange mødes vi i gruppen på torsdage fra kl. 14 – 20. Her får du afslappende meditation og individuel coaching, individuelle opgaver i gruppen, sparring med gruppen samt 60 minutters afstressende zoneterapi eller massage af vores zoneterapeut eller massør i hotellets wellnessafdeling

Midt i forløbet deltager du i 2 uddannelsesdage som internat med overnatning fra torsdage kl. 14.00 til fredage kl. 12.00.
På de uddannelsesdage går vi i dybden med silent hours, tid til ro og refleksion, individuel coaching, meditation, healing og en individuel opgave omkring dine mål for fremtiden (visionsboard), som du får coaching på.

Herefter mødes vi igen 1 gang i gruppen på en torsdag fra kl. 14 til individuel coaching og rådgivning, meditation og gruppesparring samt 60 minutters zoneterapi/massage

Uddannelsen, samt de individuelle sessioner foregår på det smukke hotel Hesselet ved skov og strand i Nyborg samt det eksklusive Great Northern i Kerteminde på Fyn. Ca. 1,5 times kørsel fra både København og Aarhus og ca. 5 minutter fra motorvejsafkørselsen.

Hvis du er i  en gruppe erhvervsledere du kender eller ledergruppe, som ønsker en lukket gruppe sammen, er det også muligt. Det har jeg også god erfaring med. Kontakt mig på telefon 22 94 74 48.

Klar til at blive en dygtig leder, der stortrives?
Book en 45 minutters omkostningsfri og uforpligtende samtale med Alice

Ja, tak jeg vil gerne høre mere om Lederuddannelse:
Ledelse med intuition og drøfte mine konkrete behov og udfordringer.

Næste holdstart