Personlig coaching for ledere​

“Forløbet og processen har givet mig fokus på de livsområder, der betyder mest for mig. Afledt heraf har jeg fået en bedre life-balance og det har været godt for mig, at være fokuseret sammen med andre i en gruppe, hvor vi har givet hinanden sparring og med Alice`s coaching er jeg kommet meget tættere på mine mål privat og professionelt."

Selvstændig revisor og økonomirådgiver, David Dahlmann Livoni, Livoni regnskab ApS

"Jeg har gennem de seneste 15 år konsulteret Coach Alice Agerholm. Hvad enten det har omhandlet ledelsesmæssige udfordringer, en konkret problemstilling på jobbet eller tanker om karriereskift har Alice leveret kvalificeret coaching og sparring. Alice er blevet min naturlige livline i arbejdslivets ups and downs."

Chef for møde og events DI Dansk Industri Line Andersen

Styrer du mod en energikrise og mangler du overskud i hverdagen?

Personlig coaching for ledere

Vil du være bedre til at bruge din intuition og give den optimale vilkår i en verden, hvor du konstant bliver fyldt med information, ekspertudsagn, holdninger, meninger, støj og pres! 
Har du lyst til og motiveret for, at arbejde mere med din selvindsigt og selvforståelse, så du bedre kan forstå dig selv og andre og bruge din intuition og udvikle den? Intuitionen bliver stærkere, når du arbejder med din selvindsigt.

Tag forløbet Leder med intuition, hvis du vil være en autentisk leder med en høj grad af selvindsigt, og som der har styr på din intuition i dit lederskab – både i dit eget liv og i jobbet som leder.

På forløbet udvikler du din intuition via øget selvindsigt og redskaber til at blive bedre til både, at bruge det rationelle og irrationelle i lederskabet.

Du lærer at tage et personligt lederskab og lede med intuition, så du bliver i stand til på en god og balanceret måde at lede dig selv og andre.

Min opgave er at se og møde dig, hvor du er og forstå det, du bevæger dig i. Vi tager sammen både fat i dine ressourcer, styrker og i de områder, som har brug for klarhed, opmærksomhed, lys og udvikling.
Bekymring, tvivl og magtesløshed er som regel nogle af de følelser, at mennesker mærker, når kommer i rådgivning og coaching hos mig. Nogle er ved at mistet troen , andre har så meget mistrivsel, at de ikke ved, hvordan de skal komme videre eller få situationen løst.

Sammen planlægger vi den retning, som skal bringe dig mod større bevidsthed om dig selv, dine muligheder og mål. Et skridt af gangen, hvor vi sikre at du har dig selv med hele vejen.

Et personligt udviklings- og afklaringsforløb i en vekselvirkning imellem én-til-én samtaler og gruppeforløb med ligestillede kan hjælpe dig ind på et nyt spor, hvor du ikke længere behøver at undertrykke dine menneskelige behov og værdier for at fastholde succes.

Igennem forløbet vil du opleve, at en bedre balance imellem det følelsesmæssige og det rationelle ikke bare får din personlige livsligning til at gå bedre op. Det gør dig også til en bedre leder i en tid, hvor nøgleordene for god ledelse er under forandring og de ensidigt maskuline værdier på chefgangene på vej ud.

Vil du være leder med intuition?

Sandsynligvis ender du med at se både dig selv og andre på en ny måde. Du får nye handlemønstre, fornyet styrke, balanceret energi, indre ro, harmoni og kraft. Du får også en langt større selvforståelse, som du fremadrettet vil bruge i dit lederskab og i dit privatliv.

Du vil se dit liv og dine værdier fra en ny vinkel og nå dine mål.

Download arbejdsarket for at få overblik over dit arbejdsliv

DET HANDLER OGSÅ OM BUNDLINJE OG DE RIGTIGE BESLUTNINGER

Når du som leder er underlagt for meget indre og ydre pres, så træffer du ofte forhastede beslutninger uden at der er balance mellem hjerne, hjerte og krop.

Du træffer de rigtige beslutninger, når du har balance mellem hjerne og hjerte – det rationelle og irrationelle.
For at du kan stille skarpt på din intuition, så intuitionen er med dig i dine beslutninger, er det vigtigt at du er i balance med dig selv og des mere, at du arbejder med din selvindsigt og din egen udvikling øger du din intuition.
Det skaber renhed, skarphed og klarhed – både i business og de private beslutninger du træffer.

Vi arbejder derfor med at øge din intuition, så du bliver bedre til at bruge den. Når du kommer helt ned i kroppen og finder ro, og får sænket dit stressniveau, så forstærker du din intuition. Dermed bliver du også bedre til at træffe de rigtige beslutninger.

Med andre ord: Når du, med hjælp fra mig, træner dit hjertes intuition får du styrket din beslutningsevne. Din evne til at kommunikere og forstå andre mennesker vil også øges markant.

I udviklingsprocessen vil vi altid arbejde med at fordybe din selvindsigt, så du lærer dig selv bedre at kende. Vi vil træne din selvrefleksion, så du bliver mere bevidst om dig. Du vil under forløbet udvikle mere autenticitet og mestre at rumme dig selv og andre på en anden og mere balanceret måde.

Du skal være parat til at møde dig selv med mod, nysgerrighed og skærpet opmærksomhed. Du skal have modet til at afprøve ny adfærd. Det kan både være hårdt og sårbart og skabe indre og ydre glæde og give en dyb følelse af mening. Det kræver, at du har viljen til at udvikle en bedre og mere nuanceret udgave af dig selv.

INDHOLD

Forløbet der løber over 9 måneder, indeholder:

 • Et udgangspunkt i dine dilemmaer og udfordringer der, hvor du er i livet

 • Rådgivning og coaching på dine aktuelle problematikker

 • Mindfulness og meditation, hvor du mærker nye kropsfornemmelser og ro

 • Arbejde med at åbne dit hjerte og begynde at lede dig selv med intuition

 • Større selvindsigt og forståelse for dig selv og dine mønstre – du lærer at
  bryde de uhensigtsmæssige mønstre og erstatte dem med nye, der
  optimerer din livskvalitet

 • Bearbejdelse af angst og stress

Du bliver klar på en eventuel ny retning i din karriere og privat og kommer ind i en transformation, der vil styrke dig og give dig mod og lethed samt et energi boost. Sammen med gruppen får du mere power og indre begejstring og glæde. En energi, som du kan bruge til at løfte dig selv og dit liv. Udvikling for livet – med mere lys, egenomsorg og kærlighed.

INDEFRA

Vi arbejder med at forløse dine begrænsede overbevisninger og blokeringer, så du kan udleve dig selv indefra. Ikke fra dit ego, men fra dit eget ægte indre. Du vil opleve, hvor meget sandhed der er i, at det du fokuserer på – det vokser. Du kan visualisere og manifestere langt mere, end du tror. Det kommer du også til at arbejde med både individuelt og i gruppen

Forløbet indeholder også massage og zoneterapi – dette er med til at åbne mere op, få afstresset kroppen og bevæge dig mere fra hovedet og ned i kroppen. Kombineret med coachingen giver det de bedste resultater.

HVORDAN SER DINE UDFORDRINGER UD?

På mange måder lever du sikkert et privilegeret og succesfuldt liv og mangler i udgangspunktet ikke selvtillid på det professionelle plan.  Men selv om du måske er en hardcore talknuser og en effektiv ledertype – eller måske endda direktør i dit eget firma – er det ikke sikkert, du trives som menneske. Det evige maratonløb, du befinder dig i for at nå dine mål, har sin pris. Det er du begyndt at erkende, selv om det ikke nødvendigvis er noget, du snakker højt om. Muligvis deler du det slet ikke med nogen, når følelsen af tomhed og tristhed sniger sig ind på dig. Når de fysiske tegn på langvarig overbelastning begynder at vise sig, og når dialogen med dine medarbejdere og dine nærmeste måske ikke er helt så konstruktiv, som du kunne ønske. At udvise svaghed eller snakke
om følelser ligger nok udenfor din komfortzone. Hvis du tør handle på de negative oplevelser, du normalt gemmer af vejen, er der
imidlertid en vej frem.

Lidt mere om dig:

 • Du har et ønske om at turde mærke dig selv mere og åbne dit hjerte og
  følge det

 • Du har behov for metode til at skabe endnu bedre resultater i dit
  professionelle og private liv

 • Du vil gerne udleve et mere autentisk lederskab med dig selv og overfor
  dem du leder

 • Du ønsker at skabe langt bedre resultater og bundlinje – hvor du samtidig
  oplever trivsel i processen

 • Du ønsker at leve et stressfrit liv

 • Du har nogle ønsker og mål, vil gerne have professionel hjælp og er klar til
  at investere i dig selv

 • Du vil gerne styre din karriere og dit liv i den retning, du ønsker

LEDERE I BALANCE

Pris kr. 49.700,- ex moms all inclusive

Vi mødes 7 gange på det så smukt beliggende Hotel Hesselet i Nyborg ved skov og strand (500 m
fra afkørsel v. Storebæltsbroen)

7 x personlig psykoterapi og coaching, samt sparring og rådgivning med Alice (vi booker dage og
tider fra gang til gang og afpasser kalender)

7 x individuel zoneterapi, helkropsmassage eller kropsterapi i et roligt lokale i wellness
afdelingen af en af mine dygtige samarbejdspartnere som er uddannet og har meget erfaring

7 x mindfulness, afspænding og meditation med Alice

Du får en handleplan med hjem efter hver session

Der er kaffe/te og forplejning samt isvand og frisk frugt på alle 7 sessioner

Hver session varer 4 timer og kan bookes formiddage/eftermiddage og aften efter aftale over en
periode på 9 måneder
Sessionerne foregår i et roligt og fredfyldt lokale

Forløbet er for ledere individuelt og/eller for hele ledergrupper. Hvilket vil sige, at du kan booke
et forløb kun for dig eller for hele ledergruppen eller både og.

Ring og lad os tage en dialog om dine/jeres ønsker og behov – ring på
telefon 2294 7448 eller send en mail på kontakt@in-change.dk . Så er vi i kontakt.

Høj sol ved Storebælt i Nyborg
Behagelig kropsafspænding og beroligende guided meditationer i smukke og rolige omgivelser, hvor du kommer i kontakt med dig selv, lytter og åbner dit hjerte og bliver mere bevidst om dine skyggesider. Vi arbejder med din udvikling i stilhed.

Gør det ondt at få skudt sit ego til hjørne? Ja! Er det smerten værd? også i den grad.

Da jeg mødte Alice, havde jeg langsomt, men sikkert talt mig selv magelig ind i en fortælling om, hvor håbløst det var at finde drømmejobbet. Det var en historie, jeg havde brugt lidt for ofte, og som jeg var blevet god til sælge. Men Alice bed ikke på. På en enkelt sparring blev undskyldningerne pillet fra hinanden og set for, hvad de var: Undskyldninger, som blokerede mig! Alice havde ikke ondt af mig. Hun ville sparke mig i gang, få mig videre. På vej hjem fra den første coaching ømmede jeg mig. Men da jeg ramte hjemmekontoret, begyndte jeg at knokle. En måned efter havde jeg det job, som jeg havde fortalt alle (og mig selv), at jeg ikke kunne få.

Det kræver et særligt talent at spotte en ubrugelig negativ selvfortælling og vende den på hovedet i løbet af den første session coaching. Men præcis det er det Alice kan. Der er ikke tid til rygklap eller talen efter munden – det er den positive udvikling der fylder og fokus på målet, også selvom udvikling indimellem gør ondt.

Jeg kan til enhver tid anbefale Alice som en kompetent, nærværende og fintfølende Coach og sparringspartner. Dit (forslåede) ego vil takke dig.

Louis Hilden, Marketingskonsulent, LS Marketing

Book din plads på uddannelsen Ledelse med intuition
når du er klar

“Jeg havde behov for, at tage nye beslutninger og blive afklaret omkring mit job. Coachingen hos Alice gav mig meget at reflektere over og jeg fik skærpet min opmærksomhed omkring mine egne uhensigtsmæssige mønstre og igennem den proces fik jeg taget nye sunde beslutninger for mig selv. Jeg fik masser af energi, fik overskud, blev afklaret og kom godt videre i min erhvervskarriere. Nu bagefter kan jeg blive helt rørt, når jeg læser i min procesdagbog – hold op jeg er kommet i mål med meget af det jeg ønskede mig, også efterfølgende.”​

Leder af Krisecenter Odense, Jannie Staahl