Ledelse med intuition

“Hvis mit privatliv ikke fungerer, så kan jeg ikke sætte den rigtige retning i mit professionelle liv, som daglig leder. På dét punkt har forløbet hos Alice været fantastisk udviklende for mig.”

Leder & partner i Revionsselskabet Ernst & Young, Peter Klint Eilertsen

“Forløbet hos Alice, i en erhvervsledergruppe, har været værdi- og resultatskabende for mig – både i mit professionelle liv og privatlivet.”

Direktør Boliggruppen A/S Carsten Skov

HVAD ER UDDANNELSE TIL LEDELSE MED INTUITION?

Vil du være bedre til at bruge din intuition og give den optimale vilkår i en verden, hvor du konstant bliver fyldt med information, ekspertudsagn, holdninger, meninger, støj og pres! 
Har du lyst til og motiveret for, at arbejde mere med din selvindsigt og selvforståelse, så du bedre kan forstå dig selv og andre og bruge din intuition og udvikle den? Intuitionen bliver stærkere, når du arbejder med din selvindsigt.

Tag uddannelsen Leder med intuition, hvis du vil være en autentisk leder med en høj grad af selvindsigt, og som der har styr på din intuition i dit lederskab – både i dit eget liv og i jobbet som leder.

På forløbet udvikler du din intuition via øget selvindsigt og redskaber til at blive bedre til både, at bruge det rationelle og irrationelle i lederskabet.

Uddannelsen Ledelse med intuition er en oplevelsesorienteret uddannelse, hvor du lærer at tage et personligt lederskab og lede med intuition, så du bliver i stand til på en god og balanceret måde at lede dig selv og andre.

Min opgave er at se og møde dig, hvor du er og forstå det, du bevæger dig i. Vi tager sammen både fat i dine ressourcer, styrker og i de områder, som har brug for klarhed, opmærksomhed, lys og udvikling.
Bekymring, tvivl og magtesløshed er som regel nogle af de følelser, at mennesker mærker, når kommer i rådgivning og coaching hos mig. Nogle er ved at mistet troen , andre har så meget mistrivsel, at de ikke ved, hvordan de skal komme videre eller få situationen løst.

Sammen planlægger vi den retning, som skal bringe dig mod større bevidsthed om dig selv, dine muligheder og mål. Et skridt af gangen, hvor vi sikre at du har dig selv med hele vejen.

Et personligt udviklings- og afklaringsforløb i en vekselvirkning imellem én-til-én samtaler og gruppeforløb med ligestillede kan hjælpe dig ind på et nyt spor, hvor du ikke længere behøver at undertrykke dine menneskelige behov og værdier for at fastholde succes.

Igennem uddannelsesforløbet vil du opleve, at en bedre balance imellem det følelsesmæssige og det rationelle ikke bare får din personlige livsligning til at gå bedre op. Det gør dig også til en bedre leder i en tid, hvor nøgleordene for god ledelse er under forandring og de ensidigt maskuline værdier på chefgangene på vej ud.

Vil du være leder med intuition?

Sandsynligvis ender du med at se både dig selv og andre på en ny måde. Du får nye handlemønstre, fornyet styrke, balanceret energi, indre ro, harmoni og kraft. Du får også en langt større selvforståelse, som du fremadrettet vil bruge i dit lederskab og i dit privatliv.

Du vil se dit liv og dine værdier fra en ny vinkel og nå dine mål.

Hvad kan jeg hjælpe dig med i dit (arbejds)liv?

Hør lidt om mine kurser og hvad jeg kan hjælpe dig med i dette podcast herunder.

DET HANDLER OGSÅ OM BUNDLINJE OG DE RIGTIGE BESLUTNINGER

Når du som leder er underlagt for meget indre og ydre pres, så træffer du ofte forhastede beslutninger uden at der er balance mellem hjerne, hjerte og krop.

Du træffer de rigtige beslutninger, når du har balance mellem hjerne og hjerte – det rationelle og irrationelle.
For at du kan stille skarpt på din intuition, så intuitionen er med dig i dine beslutninger, er det vigtigt at du er i balance med dig selv og des mere, at du arbejder med din selvindsigt og din egen udvikling øger du din intuition.
Det skaber renhed, skarphed og klarhed – både i business og de private beslutninger du træffer.

Vi arbejder derfor med at øge din intuition, så du bliver bedre til at bruge den. Når du kommer helt ned i kroppen og finder ro, og får sænket dit stressniveau, så forstærker du din intuition. Dermed bliver du også bedre til at træffe de rigtige beslutninger.

Med andre ord: Når du, med hjælp fra mig, træner dit hjertes intuition får du styrket din beslutningsevne. Din evne til at kommunikere og forstå andre mennesker vil også øges markant.

På uddannelsen møder du andre ledere fra det private eller offentlige med flere års erfaring eller selvstændige ejerledere, direktører med mange kompetencer.

Jeg sætter grupperne sammen således, at du kommer i en gruppe, som matcher din profil og du vil kunne genkende dig selv i de andre deltagere, så gruppens deltagere oplever spejling og derfor kan have glæde af og kan lære af hinanden. Nogle grupper er små, andre store. Du vil opleve at få mere energi og power ved at være med i gruppen.

I udviklingsprocessen vil vi altid arbejde med at fordybe din selvindsigt, så du lærer dig selv bedre at kende. Vi vil træne din selvrefleksion, så du bliver mere bevidst om dig. Du vil under forløbet udvikle mere autenticitet og mestre at rumme dig selv og andre på en anden og mere balanceret måde.

Du skal være parat til at møde dig selv med mod, nysgerrighed og skærpet opmærksomhed. Du skal have modet til at afprøve ny adfærd. Det kan både være hårdt og sårbart og skabe indre og ydre glæde og give en dyb følelse af mening. Uddannelsen kræver, at du har viljen til at udvikle en bedre og mere nuanceret udgave af dig selv.

Meditationen her hjælper dig til at skabe mere succes i arbejds(livet)

Læg den ind i din outlook, så du husker meditationen dagligt i din travle hverdag.

Download det medfølgende arbejdsark til denne meditation herunder:

UDDANNELSEN

Uddannelsen, der løber over 9 måneder, indeholder:

 • Et udgangspunkt i dine dilemmaer og udfordringer der, hvor du er i livet
 • Rådgivning og coaching på dine aktuelle problematikker
 • Mindfulness og meditation, hvor du mærker nye kropsfornemmelser og ro
 • Arbejde med at åbne dit hjerte og begynde at lede dig selv med intuition
 • Større selvindsigt og forståelse for dig selv og dine mønstre – du lærer at bryde de uhensigtsmæssige mønstre og erstatte dem med nye, der optimerer din livskvalitet
 • Bearbejdelse af angst og stress

Du bliver klar på en eventuel ny retning i din karriere og privat og kommer ind i en transformation, der vil styrke dig og give dig mod og lethed samt et energi boost. Sammen med gruppen får du mere power og indre begejstring og glæde. En energi, som du kan bruge til at løfte dig selv og dit liv. Udvikling for livet – med mere lys, egenomsorg og kærlighed.

INDEFRA

Vi arbejder med at forløse dine begrænsede overbevisninger og blokeringer, så du kan udleve dig selv indefra. Ikke fra dit ego, men fra dit eget ægte indre. Du vil opleve, hvor meget sandhed der er i, at det du fokuserer på – det vokser. Du kan visualisere og manifestere langt mere, end du tror. Det kommer du også til at arbejde med både individuelt og i gruppen

Forløbet indeholder også massage og zoneterapi – dette er med til at åbne mere op, få afstresset kroppen og bevæge dig mere fra hovedet og ned i kroppen. Kombineret med coachingen giver det de bedste resultater.

Der bliver også tid til wellness med spa – pool – varmestole – natur og  nydelse for sjælen samt silent hours, – alt sammen for, at du kan fordybe dig og finde indre ro.

HVORDAN SER DINE UDFORDRINGER UD?

På mange måder lever du sikkert et privilegeret og succesfuldt liv og mangler i udgangspunktet ikke selvtillid på det professionelle plan.  Men selv om du måske er en hardcore talknuser og en effektiv ledertype – eller måske endda direktør i dit eget firma – er det ikke sikkert, du trives som menneske.

Det evige maratonløb, du befinder dig i for at nå dine mål, har sin pris. Det er du begyndt at erkende, selv om det ikke nødvendigvis er noget, du snakker højt om.

Muligvis deler du det slet ikke med nogen, når følelsen af tomhed og tristhed sniger sig ind på dig. Når de fysiske tegn på langvarig overbelastning begynder at vise sig, og når dialogen med dine medarbejdere og dine nærmeste måske ikke er helt så konstruktiv, som du kunne ønske. At udvise svaghed eller snakke om følelser ligger nok udenfor din komfortzone.

Hvis du tør handle på de negative oplevelser, du normalt gemmer af vejen, er der imidlertid en vej frem.

Lidt mere om dig:      

 • Du har et ønske om at turde mærke dig selv mere og åbne dit hjerte og følge det
 • Du har behov for metode til at skabe endnu bedre resultater i dit professionelle og private liv
 • Du vil gerne udleve et mere autentisk lederskab med dig selv og overfor dem du leder
 • Du ønsker at skabe langt bedre resultater og bundlinje – hvor du samtidig oplever trivsel i processen
 • Du ønsker at leve et stressfrit liv
 • Du har nogle ønsker og mål, vil gerne have professionel hjælp og er klar til at investere i dig selv
 • Du vil gerne styre din karriere og dit liv i den retning, du ønsker

UDDANNELSESFORLØBET – LEDELSE MED INTUITION

Forløbet varer 9 måneder

Investeringen for forløbet udgør kr. 48.000,- ex. moms. alt inklusiv.

Prisen dækker uddannelse, fuld forplejning, overnatning, silent hours, zoneterapi/massage og wellness.

De første 4 gange mødes vi i gruppen på torsdage fra kl. 14 – 20. Her får du afslappende meditation og individuel coaching, individuelle opgaver i gruppen, sparring med gruppen samt 60 minutters afstressende zoneterapi eller massage af vores zoneterapeut eller massør i hotellets wellnessafdeling

Midt i forløbet deltager du i 2 uddannelsesdage som internat med overnatning fra torsdage kl. 14.00 til fredage kl. 12.00.
På de uddannelsesdage går vi i dybden med silent hours, tid til ro og refleksion, individuel coaching, meditation, healing og en individuel opgave omkring dine mål for fremtiden (visionsboard), som du får coaching på.

Herefter mødes vi igen 1 gang i gruppen på en torsdag fra kl. 14 til individuel coaching og rådgivning, meditation og gruppesparring samt 60 minutters zoneterapi/massage

Uddannelsen, samt de individuelle sessioner foregår på det smukke hotel Hesselet ved skov og strand i Nyborg på Fyn. Ca. 1,5 times kørsel fra både København og Aarhus og ca. 5 minutter fra motorvejens afkørsel.

Hvis du er i  en gruppe erhvervsledere du kender eller ledergruppe, som ønsker en lukket gruppe sammen, er det også muligt. Det har jeg også god erfaring med. Kontakt mig på telefon 22 94 74 48.

Klar til at blive en dygtig leder, der stortrives?
Book en 45 minutters omkostningsfri og uforpligtende samtale med Alice

Ja, tak jeg vil gerne høre mere om Lederuddannelse:
Ledelse med intuition og drøfte mine konkrete behov og udfordringer.

Næste holdstart

Forløbet foregår bl.a. på Hotel Hesselet.