Nytårsretreat

Nytåret er den tid på året, hvor mange kigger tilbage på året, der gik og ind i året, som kommer.

Gør 2024 til

Sammen med et hold skønne kvinder får du på dette Nytårsretreat
redskaber og støtte til at finde netop din vej, dine ønsker og dine drømme for 2024

På dette Nytårsretreat får du ...

✓ Et omsorgsfuldt og nærværende fællesskab
✓ Ro og fordybelse
✓ Klarhed over dine mål, ønsker og drømme for 2024
✓ Retning og fokus for 2024

Du kommer til at lave energiarbejde, sætte mål, mediterer, reflektere og løse opgaver sammen med andre deltagere.

Igennem oplæg, undervisning, øvelser, refleksion, stilhed og meditation får du hjælp til at arbejde med dine tanker, følelser og dine handlinger. Således at vi ser på, hvad der vil understøtte dig fremadrettet mod dine mål og drømme for 2024.

Dine tanker former det liv du lever. Det du fokuserer på, det vokser. Du kan igennem livet ændre din personlighed og udvikle dig til at blive den du gerne vil være og opnå alle dine drømme.

Det handler om, at du giver dig selv ro til at mærke og være i nuet, opleve taknemmelighed og finde de svar i dig selv, du ikke er i kontakt med i dine travle hverdag. I kyndige hænder bliver du guidet til at finde indtil, hvad det virkelig er du ønsker dig! 

Når du vælger dig selv til, så sker transformationen. Tag dagen som det perfekte tidspunkt for en pause. I det personlige lederskab er det vigtigt at have den egenskab ikke at tage for meget ind, men derimod have evnen til at holde igen, når tiden er inde til det. Brug dagen til at trække vejret, holde en pause og mærke ind i, hvor i livet du ønsker en ny retning.

Vi arbejder med taknemmelig, som vil give dig mere power og klarhed. Overgiv dig til processen af det, der kalder på din opmærksomhed.

Når dit mål er ægte, dit hjerte og din sjæl er med, og du er taknemmelig, så vil du kunne manifestere dine ønsker og lade magien fylde.

Er du bange for, at der ikke er tid nok, eller at du er ved at løbe tør for tid? Føler du dig hele tiden et skridt bagud, for stresset eller overvældet til at nå derhen, hvor du gerne vil være? Den attitude kommer af frygt, som har en mærkelig og ualmindelig evne til at gøre tiden kortere. Når troen og tilliden tager over, så er målet ikke langt væk.

Måske er det tiden at slippe et gammelt mønster som ikke længere tjener dig. Lad din frygt blive skyllet væk og lad dig overskylle af empati

Hvis du gør det du altid har gjort, så kan du forvente, at de samme mønstre gentager sig. Hvis du ikke ønsker at gå igennem det samme igen og igen, eller blive på samme vej med de samme mennesker, betingelser og resultater, så bliver du nødt til bevidst at tænke, handle og opføre dig anderledes.

Du inviteres til at se nærmere på områder i dit liv, hvor du har brug for healing. Husk at nogle gange er det healende valg at tage en pause og sætte dig selv først.

Åben dig for synkronisitet og overgiv dig til det, der er lige foran dig. Alt sammen med et hold skønne kvinder, der ønsker det samme som dig.

Vi arbejder i de smukkeste omgivelser på Hotel Hesselet i Nyborg lige midt i den smukkeste natur med skoven og vandet som omgiver os og vi bruger naturen i processen.

Din profil

✓ Du er kvinde
✓ Du er ressourcestærk
✓ Du ønsker at udvikle nye metoder til at komme i mål med det du drømmer om
✓ Du er et sted i livet, hvor du har ønsker om forandring og du ved, at det kræver en indsats

Program & information

– Meditation, med bl.a. manifestation
– Øvelser, som støtter dig i dine mål og drømme for 2024
– Ritualer
– Oplæg og undervisning

Kursusleder og underviser:
Psykoterapeut og processpecialist Alice Agerholm

Pris
kr. 1.500, – pr person – der er forplejning hele dagen incl. og du får din egen procesbog.

Hvis du tilmelder dig inden den 10. december, så får du også en lækker feminin gave. Gaven består af lækre produkter til den bevidste kvinde

Dato:
Lørdag d. 6. januar 2024 kl. 10 – 17

Sted:
Hotel Hesselet, Christianslundsvej 119, 5800 Nyborg.

"Jeg kan varmt anbefale det meget professionelle forløb hos Alice Agerholm"

Jeg har fået langt større selvindsigt og ikke mindst mod og selvtillid til at prøve nye udfordringer. Jeg har også fået gode redskaber til at håndtere en stresset og presset hverdag. Det er faktisk rigtigt svært, at fungerer og yde optimalt, når man gerne vil gøre alle andre tilpas – være den perfekte og overskudsagtige mor/hustru og den ambitiøse medarbejder på jobbet, der gerne vil yde en ekstra indsats. Alice har lært mig, hvordan jeg håndterer præcis dén udfordring og i dag har jeg det langt bedre med mig selv, er kommet i balance og er bevidst om de valg jeg tager. Jeg kom ud af den komfortzone, som slet ikke tjente mig godt.

Tanja Bramsen, Financial Controller, Ørskov Foods A/S

Tilmelding

Du tilmelder dig ved at sende en mail til kontakt@in-change.dk herefter modtager du din faktura. Din tilmelding er gældende, når din faktura er betalt.

Hvis du ønsker at booke værelse natten før eller på dagen, så er du velkommen til at booke direkte i hotellets reception. Når du bor på hotellet kan du benytte hotellets afslappende wellnessafdeling med pool, spa, varmestole og ro i smukke omgivelser. Link til hotellets galleri – klik her

Gør dagen til din og bliv flydt op med egenomsorg og selvkærlighed og lad dig og dine drømme få plads.

Tilmeld dig nu på kontakt@in-change.dk eller brug formularen herunder: