Karriere mentorforløb

"Jeg faldt forleden dag over min notesbog, som jeg fik for, er det efterhånden 4 år siden, da jeg deltog på et af Alices hold. Og hold nu op, hvor var det vildt at kigge tilbage på. Vildest af alt, så har jeg nået de fleste af mine mål og er godt på vej med de sidste, som jeg satte dengang. Takket være hendes hjælp blev jeg målrettet og fandt ud af, hvad der glæder mig, giver mig energi og hvor jeg skal hen, både privat og karrieremæssigt. Jeg blev faktisk helt rørt over at kigge i notesbogen igen."

Leder Jannie Stahl, Krisecenter Fyn

"Forløbet har givet mig langt større selvindsigt og ikke mindst mod og selvtillid til at prøve nye udfordringer. I dag har jeg det langt bedre med mig selv og med de valg, jeg foretager. Jeg fik nyt job og kom godt videre i livet. Alting kommer selvfølgelig ikke af sig selv, så du skal være indstillet på at arbejde med dig selv og komme ud af komfortzonen. Jeg er stadig i proces og fylder mig selv op med masser af energi og overskud."

Tanja Bramsen, Controller, Ørskov Foods

Mentorforløbet er for alle, der ønsker at tage et stærkere personligt lederskab i livet og karrieren

Invester i dig selv og din livsværdi og deltag i et unikt mentorforløb, hvor du med støtte fra en professionel livsrådgiver og et stærkt hold af skønne mennesker, i samme situation som dig, bliver ført gennem et personligt udviklingsforløb, som vil løfte dig ind i det liv, du drømmer om.

Under forløbet arbejder vi f.eks. med:

 • Din karriere
  Måske ønsker du jobskifte og vil finde ind til, hvad det er, du VIRKELIG vil med din karriere

 • Din passion
  Få skabt mere plads til det, du brænder for

 • Dine skyggesider
  Oplev nye sider af dig selv og få dem integreret, så du bliver den bedste version af dig selv

 • Dit energiniveau
  Mangler du overskud i en travl hverdag og føler dig ofte overvældet og overstimuleret? Vi arbejder med din balance, ro og styrke

 • Dit sande jeg
  Føler du, at du har mistet dig selv på nogle områder? Du får hjælp til at finde hjem til dig selv. Når du bliver dig selv igen, sker forandringen.

 

 • Dit mål
  Er der noget, du drømmer om at opnå, og har du brug for støtte og redskaber til at komme i mål, så får du alt, hvad du behøver her

 
Det er helt op til dig, hvad du ønsker at arbejde med under mentorforløbet. Grib chancen for endelig at få taget hånd om det, der stjæler dit mentale overskud – og få skabt den forandring, du drømmer om. Bare kom, som du er og lad dig inspirere af de andre skønne mennesker, der også vil noget mere og bedre med livet.

Målet med forløbet er, at du får mere tilfredshed, livskraft og energi og går en spændende fremtid i møde med masser af indre glæde og fornyet energi, der vil forandre dit liv og karriere.

Under forløbet bliver dine sanser på alle måder forkælet i de atmosfærefyldte og beroligende omgivelser. Det kan være hårdt arbejde at lære sig selv bedre at kende, men undervejs får du også tid til at slippe al stress og bare nyde den smukke natur, ild i pejsen, stilheden, wellness og de kulinariske oplevelser. Alt sammen en symfoni af det bedste af det bedste til dig.

Kan du genkende dig selv her?

Du har svært ved at nå i mål med dine resultater, hvis du bliver presset, målt og vurderet af andre

Du bliver nemt overstimuleret og påvirket af for meget støj

Du har meget brug for tid for dig selv og ro omkring dig

Du vil hellere til et godt foredrag eller gå Caminoen end til cocktailparty med mange mennesker

Du mærker tit det, andre ikke ser og fornemmer og føler meget

Du har strategier for at være i det, der udfordrer dig

Du er kreativ, får mange ideer og har en samvittighedsfuld sjæl

Du er et kærligt menneske og sætter menneskelige værdier højst

Du har et godt intellekt og er ofte den dygtige på holdet

Du vil gøre alt for dine børn og vil være den bedste version af dig selv for deres skyld

Du er søgende og drømmer om noget mere og bedre

Du er der, hvor du har indset at det vil være godt for dig med professionel hjælp og er klar til at række ud efter den rigtige hjælp og investere i dig selv og dit liv


Svarer du ja til en eller flere af udsagnene, så meld dig til mentorforløbet allerede i dag, eller book en uforpligtende forsamtale med kursusleder Alice Agerholm på tlf. 2294 7448 eller mail: kontakt@in-change.dk

Lyt med og hør mere om Intuition, relationer, maskulin og feminin balance m.m.

Vil du også noget mere og bedre?

Den udvikling, som du vil opleve gennem vil guide dig i en ny retning. Den proces vi sætter i gang, vil styrke og løfte dig til nye højder, nye skridt og mere livskvalitet.

Der er en fantastisk power i at være sammen med andre fantastiske mennesker, som er i samme situation som dig – som vil noget mere og noget bedre – og blive fyldt op med positiv energi, som kan bære dig videre. Den power vil du kunne suge til dig her i gruppen.

For at tage et stærkere lederskab i dit liv, er det afgørende, at du kender og forstår dig selv. Med selvindsigten i ryggen bliver du i stand til at  tage lederskab i dit eget liv, udvikle dig og opdage nye sider af dig selv, så du kommer frem i lyset med hele dig og udlever dit fulde potentiale.

Du vil opleve at komme i mål, få mere overskud, mere glæde, mere energi og skabe det liv, du drømmer om.

Hvordan foregår det?

I forløbet vil der være undervisning i gruppen, gruppeseancer og opgaver, sparring i gruppen og samarbejde og guidede meditationer m.m. samt overraskelser og forkælelse undervejs.

ALT hvad du bliver tilbudt under forløbet er naturligvis frivilligt – og inkluderet i prisen. Du vælger selv til og fra, alt efter dit behov. Det er også op til dig, hvor meget du ønsker at byde ind med i gruppen. Den synergi og det arbejde, der sker i fællesskabet, vil give noget til alle. Uanset hvem, der deler deres oplevelser, så vil det altid påvirke de andre, der lytter og sætte gang i en udvikling hos alle.

Forløbet er kort sagt et overflødighedshorn for dig, der vil udvikle dig ind i nye mål, forkæle dig selv og fylde din sjæl med power og indre ro og retning.

Forløbet foregår på Hotel Hesselet på Fyn (5 min. fra motorvejen) 1,5 times kørsel fra København og Århus.

Næste forløb 2021

Ring og hør nærmere ang. datoer for afvikling af mentorforløbet i 1. halvår 2021. Kontakt Alice på m. 2294 7448.

Du kan også booke 6 x 60 minutters individuel coaching hos Alice fordelt på dage fra februar til juni 2021.

Der er fuld forplejning under hele forløbet og dejlige værelser (med udsigt) til overnatning i delt dobbeltværelse. Hvis du tilmelder dig alene bliver du booket ind på et dobbeltværelse sammen med en anden.
Mod et mindre tillæg, kan du få enkeltværelse, hvis du ønsker det.

Der bliver også rig mulighed for at nyde hotellets skønne wellnessafdeling og den smukke omkringliggende natur og havet.

Du kan frit booke en gratis personlig samtale, hvor du får mere information om selve forløbet, og hvad du kan forvente at få ud af det – med udgangspunkt i lige præcis din situation.

Forsamtalen er helt uforpligtende. Ring eller skriv til Alice

Alice Agerholm er kursusleder og coach på forløbet, og du vil også møde andre erfarne og uddannede rådgivere, coaches, mentorer m.fl under forløbet. 

Pris kr. 24.500,- per deltager all inclusive.

Beløbet kan betales i rater efter nærmere aftale.

Tilmeldingen er bindende.

Tilmeld dig Karriere Mentorforløbet

Indtast dine oplysninger herunder, så kontakter jeg dig, så vi kan tage en uforpligtende snak inden tilmeldingen.

Næste holdstart

Forløbet foregår bl.a. på Hotel Hesselet.