Individuel coaching og psykoterapi til kvinder 

Det er de færreste mennesker, der går  igennem livet uden at opleve følelsesmæssig frustration i en eller anden form. Det gør de fleste på et eller flere tidspunkter igennem livet.
Det kan være sår fra barndommen, der dukker op i voksenlivet, belastninger i privat- eller arbejdslivet, som bringer os ud af balance. Det kan også være såsom:  Generel mistrivsel på jobbet eller i privatlivet, ønske om karriereskift, udmattelse eller stress.

Trivsel opstår i dine følelser

Når du får bearbejdet det, der fylder for dig, så skaber du et liv med mentalt overskud og tid til det du holder af, balance med en  indre ro, du ikke tidligere har oplevet, mærker mere af dig selv. Et liv i trivsel, hvor du kan udfolde hele dig og være præcis den du er, og gerne vil være og bruge dine bedste talenter og nyde det.

De seneste års hjerneforskning, har vist i hvor høj grad hjernens aktivitet påvirker menneskets psyke. Derfor fokuserer jeg på samspillet mellem hjernen, kroppen og psyken. Jeg forener krop, psyke og intellekt.

Som professionel møder jeg dig i de følelser, som du oplever

Den tillidsfulde og empatiske kontakt hjælper dig med at få nye indsigter. Du vil opdage og udnytte dit fulde potentiale, som er summen af dine muligheder og talenter. Når du gør dig fri af indre hæmmende overbevisninger kommer dine potentialer frem i lyset – hvis du vil.

Erhverv 1 session á 75 minutter kr. 1.200,- ex. moms.

Erhverv – workshops for ledergrupper, max 6 personer pr gruppe
4 timer pr workshop à kr. 12.500,- ex. moms

Trivsel opstår i dine følelser

Samtalen foregår på Rugårdsvej 101 i Odense City i en tidligere direktørbolig med højt til loftet og en rolig fredfyldt atmosfære.
Du kan også vælge telefon-coaching hjemmefra, hvis du ønsker det.

Book en tid på telefon 2294 7448 eller send en mail på kontakt@in-change.dk

Ejerleder Line Andersen, Savoy Hotel, København

Siden 2005 har jeg løbende benyttet Alice som min Coach. Både for mig selv personligt og i forbindelse med aktuelle udfordringer i mit job som leder.

Det er rart, at have en Coach, som kender min historik.