Føler du dig ofte tom, trist og mærker fysiske tegn på overbelastning? 

Det er de færreste mennesker, der går  igennem livet uden at opleve følelsesmæssig frustration i en eller anden form. Det gør de fleste på et eller flere tidspunkter igennem livet.
Det kan være sår fra barndommen, der dukker op i voksenlivet, belastninger i privat- eller arbejdslivet, som bringer os ud af balance. Det kan også være såsom:  Generel mistrivsel på jobbet eller i privatlivet, ønske om karriereskift, udmattelse eller stress.

Trivsel opstår i dine følelser

Når du får bearbejdet det, der fylder for dig, så skaber du et liv med mentalt overskud og tid til det du holder af, balance med en  indre ro, du ikke tidligere har oplevet, mærker mere af dig selv. Et liv i trivsel, hvor du kan udfolde hele dig og være præcis den du er, og gerne vil være og bruge dine bedste talenter og nyde det.

De seneste års hjerneforskning, har vist i hvor høj grad hjernens aktivitet påvirker menneskets psyke. Derfor fokuserer jeg på samspillet mellem hjernen, kroppen og psyken. Jeg forener krop, psyke og intellekt.

Som professionel møder jeg dig i de følelser, som du oplever

Den tillidsfulde og empatiske kontakt hjælper dig med at få nye indsigter. Du vil opdage og udnytte dit fulde potentiale, som er summen af dine muligheder og talenter. Når du gør dig fri af indre hæmmende overbevisninger kommer dine potentialer frem i lyset – hvis du vil.

Ring og få en uforpligtende afklarende samtale.

Book en tid på telefon 2294 7448 eller send en mail på kontakt@in-change.dk

Mistrivsel kan aflæses på bundlinjen

De seneste år er antallet af stressramte steget. Når lederen mistrives, så smitter det medarbejderne og i sidste ende også bundlinjen.

Et eksklusivt forløb med Coach Alice Agerholm kan hjælpe dig tilbage i balance med fokus på din trivsel og nye mål for fremtiden.