KarriereCoaching

Står du midt i et jobskifte og har nærmest tankemylder om, hvad du skal gøre.

Dette Karriereforløb er for dig som kan genkende tanker som:

”Jeg burde”

”Jeg skal”

”Jeg må hellere”

”Hvad nu hvis”

”Er det holdbart for mig, at gå efter det jeg virkelig ønsker”

”Hvordan”

Måske har du prøvet at være i et job, hvor du mistede dig selv fordi du hver dag gjorde noget, som slet ikke var i match til dig og dine værdier. Eller måske går du og drømmer om noget, som du er bange for ikke vil lykkedes for dig.

Med dette forløb er der garanti for, at du bliver mødt præcis, der hvor du er. Jeg stiller skarpt i samarbejde med dig, hvilke værdier du har og ønsker for job. Du kommer til at mærke dine dybere behov og værdier. Vi arbejder i dybden.

I samarbejde finder vi frem til det du ønsker dig og det, der motivere dig. Det er nemlig præcis dér, at du får succes – som er holdbart.

Du vil opleve mere energi, glæde, gejst og en power, der får dig til at handle ud fra din helt egen motivation, som kommer indefra dig selv og ingen andre end dig.

Metoden er at møde dig i dine tanker, følelser og omgivelser. Du bliver spejlet i den du er og får nye indsigter om dig selv, der gør det nemmere for dig, at tage handling. I processen skaber du det mod og den vilje du har brug for samt tro på dig selv.

Forløbet foregår over en aftalt periode med 60 minutter coaching hver uge.

Den tillidsfulde og empatiske kontakt hjælper dig med at få nye indsigter. Du vil opdage og udnytte dit fulde potentiale, som er summen af dine muligheder og talenter. Når du gør dig fri af indre hæmmende overbevisninger kommer dine potentialer frem i lyset – hvis du vil.

Ring og få en uforpligtende afklarende samtale.

Book en tid på telefon 2294 7448 eller send en mail på kontakt@in-change.dk

Find det job, der præcist matcher dig

Et eksklusivt coachingforløb med Coach Alice Agerholm kan hjælpe dig tilbage i balance med fokus på din trivsel samt ønsker og målsætninger for fornyelse i din karriere. Alice Agerholm sætter lys på dig og hjælper dig med, at se det du ikke selv kan se,- endnu.