LEDERINDSIGT FOR KVINDELIGE LEDERE, KVINDER MED LEDERPOTENTIALE OG SPECIALISTER SAMT PROJEKTLEDERE

For at du kan være en stærk leder og kunne lede, så er det afgørende at du har en høj grad af selvindsigt.

Et eksklusivt forløb for dig, der har et ønske om at frigøre flere af dine ressourcer og kompetencer og have dig selv med i alt hvad du gør, skabe god kontakt til dig selv og andre og hvile mere i lederskabet.

Du får:
* nye indsigter og udvikler evnen til at være autentisk, også når det er svært
* mere kontakt med dig selv og bedre kontakt i dine relationer
* ny indsigt i, hvordan dine sanser, tanker og følelser påvirker din adfærd
* indre balance og styrke
* forbedret din evne til, at træde i karakter og stå ved dig selv
* mere mod og selvtillid
* øget bevidsthed om din feminine kraft
* redskaber og udvikling til en bedre kommunikation, også i svære situationer
* udvikling af evnen til at have dig selv med i alt, hvad du gør

Målgruppe
Virksomheder der gerne vil fremme ligestilling i øvre ledelseslag, men ikke har kræfter til at lave udviklingsforløb til de 2-4 kvinder, der har potentiale

Kurserne afholdes på Sjælland, Fyn og i Jylland.

10 hele kursusdage, hvor gruppen mødes én gang om måneden fordelt over ét år.
Indehold: Undervisning, mindfulness, individuel coaching og en skøn helkrops massage af hotellets massør, individuelle opgaver med personlige målsætninger samt gruppe-sparring. Der er fuld forplejning hele dagen med sund kost og en overnatning mellem den 6. og 7. kursusdag.

EFTER ENDT FORLØB MODTAGER DU ET CERTIFIKAT FOR GENNEMFØRELSE

Priser, venligst klik i linket med brochure.

… Ring og hør nærmere

Distriktschef, Jannie Staal Andersen

På kurset har jeg bl.a. fået synliggjort, hvilke mønstre jeg har, som ikke altid er hensigtsmæssige for mig og hvordan jeg så kan få dem brudt. Hvad jeg skal være opmærksom på, for at undgå stress. Stå ved mig selv og ikke lade mig styre af andre. Mærket og sat ord på mine grænser. Fået en personlig gruppe som jeg kan dele alt med. Jeg kan varmt anbefale, at deltage i kurset. Under kursusforløbet gik jeg et ledelsesniveau op og fik en større stilling, i den organisation, hvor jeg er ansat.

Manager Tanja Bramsen

Kurset har givet mig langt større selvindsigt og ikke mindst mod og selvtillid til at prøve nye udfordringer, samt redskaber til at håndtere en travl og til tider stresset hverdag. Det er faktisk svært, at fungerer OG yde optimalt, når man gerne vil være den “perfekte” mor OG hustru OG ambitiøs på jobbet – OG samtidig holde et stort personligt overskud med en god energi og i balance!

Forløbet her har givet mig viden og indsigt i, hvordan jeg håndterer den indre konflikt og frustration og i dag har jeg det langt bedre med mig selv med de nu mere bevidste valg jeg foretager i mit (arbejds)liv.