NÅR DE BLØDE VÆRDIER SKABER HÅRDE RESULTATER

For mænd, der har behov for balance imellem de bløde feminine og hårde maskuline sider

Når du oplever mistrivsel er det en god idé, at lade dine følelser gribe af en professionel. Således, at du får den helt rigtige hjælp. Med coaching bliver du i stand til at tage dine tanker og følelser alvorligt og handle på dem.

Kender du det:

Dine tanker støjer og det skaber en frustration i dig

Du trækker dig væk fra kontakten, når du er trist og vred

Du har svært ved, at mærke dig selv og få sagt fra

Du mærker mistrivsel i dine følelser og det skaber frustrationer og du ved ikke, hvad du skal gøre

Du ønsker højere livskvalitet og drømmer om noget bedre

Du mærker ubalance og føler dig ofte presset

Hvis du oplever noget eller dele af ovenstående, så er du ikke alene – men bliv en af de mange, der tager det alvorligt og få gjort noget ved det. For der er hjælp at hente – også for dig.

Mistrivsel opstår i dine følelser. Lær at mærke dine følelser, tag dem alvorligt, bliv spejlet i det du oplever i dit følelsesliv og bliv bedre til at udtrykke dine følelser og behov.

hør gerne nærmere på telefon 2294 7448 / mail: kontakt@in-change.dk

Direktør David Dahlmann Livoni,
Livoni Regnskab ApS

Forløbet har vist mig, at mange af de udfordringer der fylder hos mig, er de samme som mine med-kursister har. Jeg har fået meget ud af Alice`s coaching samt sparring med de andre deltagere i min gruppe.

Processen har givet mig fokus på de livsområder, der betyder noget for mig. Afledt heraf har jeg fået bedre sammenhæng i min dagligdag med familie og egen virksomhed samt fået redskaber til at nå mine personlige og erhvervsmæssige mål. Forløbet kan klart anbefales.