Få din livsligning til at gå bedre op
– et eksklusivt forløb for mænd

På mange måder lever du et priviligeret liv. Du oplever succes i erhvervslivet og mangler ikke selvtillid på det professionelle plan.  Men selv om du er en hardcore talknuser, en effektiv ledertype og måske direktør i dit eget firma, er det ikke sikkert, du trives som menneske. For det evige maratonløb, du befinder dig i for at nå dine mål, har sin pris. Det er du begyndt at erkende, selv om det ikke er noget, du snakker højt om.

Muligvis deler du det slet ikke med nogen, når følelsen af tomhed og tristhed sniger sig ind på dig, når de fysiske tegn på langvarig overbelastning begynder at vise sig, og når dialogen med dine medarbejdere og dine nærmeste måske ikke er helt så konstruktiv, som du kunne ønske. For det med at snakke om følelser og fysisk svaghed ligger nok lidt på den forkerte side af din komfortzone.

Hvis du tør handle på de negative oplevelser, du normalt gemmer af vejen, er der imidlertid en vej frem. Et personligt udviklings- og afklaringsforløb i en vekselvirkning imellem én-til-én samtaler med coach Alice Agerholm og gruppeforløb med ligestillede kan hjælpe dig ind på et nyt spor, hvor du ikke længere behøver at undertrykke dine menneskelige behov og værdier for at fastholde succes.

Igennem et kursusforløb vil du opleve, at en bedre balance imellem det følelsesmæssige og det rationelle ikke bare får din personlige livsligning til at gå bedre op. Det gør dig også til en bedre leder i en tid, hvor nøgleordene for god ledelse er under forandring og de ensidigt maskuline værdier på chefgangene på vej ud.

Derfor: Gør noget, før det er for sent. Både for dig selv og for din virksomhed.

Ring og hør nærmere og få tilsendt brochure…

Indhold: Vi mødes 6 x 1 dag fordelt over ét år. Indhold: Workshops, mindfulness, individuel coaching, individuelle opgaver, procesdagbog og gruppe-sparring samt helkropsmassage af en uddannet massør. Der er fuld forplejning hele dagen med sund kost og en overnatning mellem 2 af kursusdagene, hvor alle i gruppen arbejder og præsentere et Vision Board (mål for fremtiden).

Kurserne kan også bookes som lukkede kurser for èn virksomhed, hvor gruppen kun består af ansatte fra samme virksomhed. Eller ring og meld dig til individuelt og kom i en god gruppe.
Ring og hør nærmere for deltagelse og tilmelding 

Peter Klindt Eilertsen, Partner EY

Hvis jeg ikke fungerer optimalt i mit privatliv, kan jeg heller ikke præstere optimalt i mit job. For at opretholde min troværdighed som leder og udpege, hvor vi skal hen, er jeg nødt til at have styr på mig selv og mit privatliv, og hvad dét angår, har forløbet her virket helt fantastisk. Jeg har fået mere ro på.

Carsten Skov, Direktør og ejer Boliggruppen A/S

Jeg har haft stor glæde af, at få sat mit liv i helikopterperspektiv. Blandt andet har jeg erkendt, at jeg ikke på sigt kan arbejde i det omfang jeg har gjort i en lang årrække som Direktør og ejer af eget firma, men når man, som jeg, har bygget en virksomhed op fra scratch, kan det være utrolig svært at give noget fra sig. Det har jeg fået hjælp til af Coach Alice Agerholm og har skabt mig en bedre Life-Work-Balance.